Tanssikeidas

Pilateksen ja Huoltamon tiiviskurssit kevät 2018


Huoltamo-tiiviskurssit

Pääasiana pää 3.2.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 38 €.

Uusinta syksyltä, osin uusin harjoituksin: tällä kurssilla tutkitaan ja kokeillaan ratkaisuja siihen, miten pään ja ylävartalon asentoon sekä kasvo- ja purentalihaksiin voi vaikuttaa. Myös silmien rentoutus sekä katseen suuntaamisen merkitys ryhdille on ohjelmassa. Koko keho tulee myös huomioitua kurssilla.

Lantiopohjasta liikkeelle 3.3.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 38 €.

Lantiopohja on kehon olennainen kannattelurakenne, jonka kautta lähestymme tällä kurssilla koko kehon huoltoa. Kurssi tarjoaa erilaisia harjoituksia lantiopohjan hahmottamiseen, aktivoimiseen ja rentoutukseen. Näiden kautta edetään venytyksiin ja rennon ryhdikkyyden etsintään.

Spiraalistabilisaatiosta sulavuutta 7.4.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 38 €.

Tule kokeilemaan selän hyvinvointia lisäävää spiraalistabilisaatio-menetelmää, joka on tällä kurssilla kehonhuollon apuna. Spiraalistabilaatio (SPS) on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, jossa aktivoidaan spiraaliketjun lihaksia toimimaan ja näin saadaan selkänikamien väliin tilaa. Tällä kurssilla SPS-periaatteita käytetään kehonhuollon ohessa ja osana. Harjoittelussa käytetään kevyttä kuminauhavastusta tehostamaan liikkeitä.

Lantio liikkumaan 5.5.

Lauantaina klo 11-13. Hinta 38 €.

Keskitymme kurssilla lantion alueen venytyksiin ja aktivointiin (loitontajat, lähentäjät, pakaralihaksisto sekä lonkankoukistajat ja -ojentajat, joka vapauttaa lantiota liikkumaan ja kohentaa ryhtiä. Myös muu keho huomioidaan harjoituksissa. Tanssikeitaan pilatesvälineet ovat kurssilaisten käytössä harjoituksissa.

Hinta 38 € / kerta, 96 € / 3 kertaa, 128 € / 4 kertaa.

 

Pilates-alkeet

Yksityistunnilla

Ajankohta sopimuksen mukaan Tanssikeitaalla.

Pilateksen perusasiat tiiviissä paketissa mahdollistaa osallistumisen viikkotunneille, 1-2 h yksilöllisellä ja tehokkaalla yksityistunnilla tutustuttaa jo perusteisiin.

Hinta 60 € / yksilötunti, 90 € /paritunti, 120 € / triotunti.

Ryhmäkurssilla

Lauantaina 5.5. klo 13.30-16.30

Yhden päivän tehoalkeiskurssilla perehdyt pilateksen peruskäsitteisiin ja liikkeiden turvalliseen suoritustapaan, löydät ryhdin ja syvät lihakset.

Hinta 58 € / 3 h.

 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Saara Soikkeli 050 5171 675, sähköposti etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi

Ilmoittauminen kurssia edeltävään maanantaihin mennessä, jolloin kurssi vahvistetaan. Myöhemminkin voi ilmoittautua, mikäli kurssilla on tilaa!

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssit pidetään Tanssikeitaan talossa osoitteessa Hiihtäjäntie 4.

Laskutus ja maksaminen

Tiiviskurssit laskutetaan viikkoa ennen kurssia, jolloin kurssin toteutuminen vahvistuu.

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli +, Tyky-online, ePassin SporttiPassi, Eazybreak, Benify. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ohjaaja

Ohjaaja Saara Soikkeli on kokenut kehonhallinnan ammattilainen, joka on opiskellut mm. Teatterikorkeakoulun Flex-opintokokonaisuuden 2003, aloittanut Pilates-ohjaajaharjoittelijana 2003, valmistunut Pilates-ohjaajaksi 2005 ja Method Putkisto -ohjaajaksi 2008. Tanssi- ja liiketerapeutiksi Saara valmistui 2016.


Yksityistunnit

Tehokas tapa oppia alkeiskurssin ydinasiat tai paneutua juuri sinun kehollesi tärkeisiin teemoihin.
Hinta 60 € /h, 75 € /paritunti, 90 € /triotunti. Sovi aika ohjaajan kanssa!

Päivitetty 22.1.2018