Tanssikeidas

Tanssi-liiketerapia syksy 2018


Tanssi-liiketerapia kuuluu luoviin terapioihin. Siinä itseä ja elämäntilannetta tarkastellaan kehon, tanssin ja liikkeen kokemusten kautta. Tanssi-liiketerapia voi olla joko yksilö- tai ryhmäterapiaa, se soveltuu kaikille ikäryhmille eikä osallistuminen vaadi tanssillisia tai liikunnallisia ennakkovalmiuksia.

Kehossa kotona -hyvinvointiryhmä

Perjantaisin 12.10. – 14.12. klo Klo 13.30 – 15.00

Kehossa kotona -tunnit pohjautuvat ihmiskehon kehityksellisiin liikemalleihin, Barenieff Fundamentals -liikeperiaatteisiin ja tanssi-liiketerapeuttisiin harjoituksiin. Tällä kurssilla annetaan aikaa omalle liikkeelle ja keholliselle oivallukselle, työskennellään kehon ja mielen rajapinnalla. Kurssi on suunnattu kaikille kehollisesta työskentelystä kiinnostuneille aikuisille, mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Uteliaisuus on suotavaa, ujous sallittua. Mukaan voivat tulla yhtä hyvin rentoutumisen ja virkistymisen kokemuksia etsivät, erilaisten kehossa koettujen oireiden kanssa elävät kuin kokeilunhaluisetkin.

Hinta 180 / 10 krt.

 

Kehossa kotona -tiiviskurssit sunnuntaisin

Klo 11.00 – 13.30, kurssit 23.9., 21.10. ja 18.11.
Ohjaaja Saara Soikkeli.
Hinta 100 € / 3 krt. Yksittäiskerran hinta yksitt. 40 € / krt. Jokainen kerta 2,5 h.

Näillä teemallisilla kursseilla lähestytään kokemuksellista kehoa erilaisten liikkeellisten harjoitusten kautta, tutkivasti ja leikillisestikin. Painotus on omassa kokemuksessa ja oivalluksessa ennemmin kuin yhtenäisessä suoritustavassa. Harjoitukset perustuvat Bartenieff Fundamentalsiin ja kehityksellisiin liikemalleihin.

 

Yksilötapaamiset

Sopimuksen mukaan arkisin ennen klo 16, kesto 1-1,5 h

Tanssi/liiketerapia soveltuu esimerkiksi oman kehollisuuden sekä kehollisten reaktioiden tutkimiseen, elämänmuutoksien käsittelyyn ja kivun kanssa elämiseen. Yksilötapaamisten työskentely on voimavarakeskeistä sekä kehon ja mielen yhteistyötä painottavaa. Välineinä ovat tanssi/liiketerapian monipuoliset keholliset ja liikkeelliset keinot sekä kuvallinen ja sanallinen ilmaisu. Psykologisena viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Alkuhaastattelussa kartoitetaan yhdessä tapaamisten tavoitteita ja työskentelyotetta.

Yksittäinen tapaamiskerta 70 € / h, alkuhaastattelu 35 €.

 

Tilauskurssit

Sopimuksen mukaan koko Suomessa

Tiiviskurssin aiheena voi olla työhyvinvointi, tutustuminen tanssiterapiaan, erilaiset kehoon ja hyvinvointiin liittyvät teemat, Bartenieff Fundamentals -esittely. Kurssin teema rakennetaan yhdessä tilaajan kanssa asiakasryhmälle sopivaksi. Hinta sovitaan erikseen kurssin laajuuden ja sijainnin perusteella.

 

Tapaamisten paikka on Tanssikeidas, Hiihtäjäntie 4, Herttoniemi. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua Saara Soikkelille etunimi.sukunimi@tanssikeidas.fi, 050 5171675.

Kurssien ohjaaja Saara Soikkeli on tanssi-liiketerapeutti (Taidekorkeakoulu 2012-2016), tanssinopettaja ja pilatesohjaaja.

Hinnat ja maksut

Tanssikeidas ottaa vastaan seuraavia seteleitä/liikuntamaksuja: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, Edenred mobiilimaksu, Tyky+, Tyky-online, ePassi Sportti ja Kulttuuri, Eazybreak. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta.

Lomapäivät ja ohjelmamuutokset

Saara

- to 6.12.

Kevään 2018 lomapäivien täydennykset ja muutokset sekä ohjelmamuutokset julkaistaan verkkosivuilla, Tanssikeitaan Facebook-sivuilla ja Tanssikeitaan ilmoitustaululla, seuraathan niitä.

Kurssit pidetään Tanssikeitaalla Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie 4. Tervetuloa mukaan.

Päivitetty 12.9.2018